Over Ons

Na meerdere jaren ervaring in verschillende domeinen van de schrijnwerkerij, werd QualyWood opgericht in 2016 door Anthony Van der Haeghen.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat snel is uitgegroeid van een eenmanszaak in bijberoep naar een vennootschap. We zijn nu met 2 voltijdse zaakvoerders en enkelen jonge krachten. We hebben ons gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van trappen en kasten. Dit alles volledig op maat.

Kwaliteit en service op maat van de klant staan steeds centraal. Wij bieden u maatwerk waar u van droomt. In elk project kunnen wij u begeleiden van a tot z. In ons atelier te Lembeek maken wij onze realisaties.

Het harde werk werd beloond met het HIB-label van Unizo. Dit label dragen wij met veel trots. De ambachtelijke en authentieke manier van werken en de nieuwe trends en innovatie, werken hier hand in hand. Met respect voor mens en milieu.

Made in Belgium! Wij werken exclusief met Belgische leveranciers om zeker te zijn van de duurzaamheid, de kwaliteit en de herkomst van onze producten.

Deze bedrijven maakten al gebruik van de diensten van QualyWood